Aktuális pályázatok

 

Új Széchenyi Terv és a Darány Ignác Terv

  • Az Új Széchenyi Terv és a Darányi Ignác Terv 2013-ban is folytatódik, az új pályázati kiírások fokozatosan jelennek meg az év során.   A negatív gazdasági környezet ellenére számtalan kitűnő vissza nem térítendő támogatási lehetőség várható továbbra is a vállalkozások, önkormányzatok, egyházi és civil szervezetek részére. 2013-ban az Új Széchenyi Terv és a Darányi Ignác Terv (mezőgazdaság, vidékfejlesztés) keretében 1000 milliárdos nagyságrendben kell még támogatásoknak megérkeznie a magyar gazdaságba.  A kormány célja, hogy az elérhető EU és hazai források 95-100 százalékát kihelyezzék a gazdaságba.

  • A sok kiírás között nem lesz egyszerű a kiigazodás, és itt is, mint mindig az tud majd profitálni, aki időben rendelkezik a megfelelő információval.

  • A pályázati felhívások és útmutatók gyakran nem közérthetően, nagy terjedelemben kerülnek megfogalmazásra, a nem gyakorlott szem elveszik a 70-100 oldalas leírásokban.  A Napi Pályázati Értesítő egyszerűsítve mutatja be a vállalkozások számára legfontosabb pályázati kiírásokat, elsősorban a "Ki, Mire, Mennyit és Mikor?" kérdésekre ad választ.  Természetesen az összefoglalók után elérhetővé tesszük a terjedelmes pályázati útmutatókat is.

 

Jelenleg számos Vállalkozásfejlesztési Program (kkv-számára: telephelyvásárlás, -felújítás, eszközbeszerzés), illetve Foglalkoztatási Program (munkahelyteremtés, -megőrzés) van kiírva, az aktualitásokról kérem érdeklődjön telefonon vagy e-mail-ben. 

TÁMOGATÁS,FEJLESZTÉS,MEGÚJULÁS

      MERCATOR CONSULTING KFT.

           Hitelkérelem készítés;

          Pályázati dokumentáció;

           Előrehaladási jelentés;

             Kifizetési kérelem;